Kontorsstäd Karlstad

Skinande rent på kontoret

Kontorsstädning

Alla tjänar på ett välstädat kontor

Alla tjänar på en ren och fräsch arbetsmiljö. Är det rent och fräscht kan alla anställda fokusera på arbetet istället för att irritera sig på stök och sitta och nysa på grund av damm och smuts.

Risken för spänningshuvudvärk, allergier och astma minskar dessutom om kontoret är rent och välstädat.

Det finns många sätt att hålla kontoret rent och fräscht. Självklart går det att sköta städningen internt, men vi rekommenderar starkt ditt företag att anlita oss för att städa kontoret. Blir städningen en intern fråga är konfliktrisken stor – vem har inte upplevt arga lappar och ständiga bråk om ostädade kylskåp, stökiga mötesrum och kvarlämnad disk som står och luktar illa?

städgrejer

Kunniga inom alla typer av städning

Om du anlitar oss för kontorsstädning så får du dessutom tillgång till stor kompetens och erfarenhet. Vi är riktiga städproffs som vet hur man städar på ett korrekt sätt. Med bristfälliga kunskaper finns alltid risken att man missar svåråtkomliga områden.

Ett exempel där det lätt kan gå fel är golv. Risken är stor för repor och märken och det är även lätt att orsaka skador på trägolv om man använder för mycket vatten. Det är också vanligt att man underskattar hur mycket smuts och damm som kan samlas under skrivbord och bland sladdar som trasslat ihop sig till dammiga fågelbon. Detta är faktiskt en vanlig brandorsak på kontoret.

Vi rekommenderar att kontorsstädningen genomförs utanför arbetstid så att den stör verksamheten. Om vi ändå städar under arbetstid så ser vi alltid till att vara så diskreta som det bara går.

Rent på jobbet med riktigt bra kontorsstädning!